Helden van Hoorn

samenwerkingspartners & sponsoren

Superhero Academy NL is op zoek naar Super Support van samenwerkingspartners & sponsoren.

Samen sterk: word jij één van onze Helden van Hoorn?
Weet jij als bedrijf wat jouw Superkracht is? Wil jij jouw kracht inzetten om het doel van Superhero Academy NL te ondersteunen? 

“Wij bundelen onze krachten graag: samen sterk!” – Superhero Academy NL

Superhero Academy NL is een concept met een (daad)krachtig doel:
Kinderen van 4 – 10 jaar motiveren om in beweging te komen, zowel mentaal als fysiek.

Wij bieden verschillende diensten aan die dit doel ondersteunen:

De wekelijkse Superhero Academy trainingen richten zich op het ontdekken & ontwikkelen van je persoonlijke talent: jouw Superkracht.
Wij bieden een mix aan van verschillende Sport & Spel activiteiten (clubs) in de regio, waardoor er een match gemaakt kan worden met de kracht van het kind

“Wij geven kids Superkracht om te kunnen bouwen aan het zelfvertrouwen.” – Superhero Academy trainer

De Rots & Water trainingen zijn gericht op fysieke weerbaarheid en mentale kracht.  Ervaren (bewustwording) door te doen (bewegen) staat hierbij centraal. Kleine groepsgrootte, groot resultaat!

De Super Events, zoals verschillende workshops en een jaarlijks festival, zijn verrijkend & verdiepend. De nadruk ligt hierbij op samenwerken & versterken, waarbij er een beroep gedaan wordt op alle zintuigen.

Ben jij een (daad)krachtig bedrijf uit de regio?
Wil jij een bijzondere bijdrage leveren aan ons doel als Super Supporter?
Of wil jij als regionale (sport)club deel uitmaken van de reeks Superhero Academy trainingen, zodat jij jouw krachtige kennis met nieuwe potentiële leden kunt delen én wij jouw bedrijf extra exposure kunnen geven (online & offline)?

Wij komen graag met jou in contact!

HELDEN VAN HOORN

SAMENWERKINGEN & SUPER SUPPORT

Do you want to be a

Superhero trainer?

The future is now! 

HELDEN VAN HOORN: SPORT & SPEL

Superhero Academy NL en de Helden van Hoorn versterkt en verbindt kids & clubs binnen Hoorn en omgeving. Als trotse partner van de Hoornse Stadsfeesten staan wij samen sterk en richten wij ons op de toekomst. “The future is now!” Wij bundelen onze krachten met:

SAMENWERKING

Wil je met ons samenwerken en met je eigen concept een nog beter en super mooi resultaat behalen. Neem dan Supersnel contact met ons op voor alle mogelijkheden omtrent onze activiteiten.

HELDEN VAN HOORN

SAMENWERKINGEN & SUPER SUPPORT