About us

Altijd al een Superheld willen worden?
The future is now!
Meld je aan bij de enige echte Superhero Academy in Nederland en ontdek & ontwikkel jouw Superkracht!

Founder & Trainer

Mila Hoonhout

thumbnail_A99E4F01-A95E-4E8D-B546-BCFEE6579A74
Bonte Jongens
WonderWoman_3
Foto boek Wat moet je doen met een idee
Untitled-6
16-Strange Kid-Jason-Ratliff-Comic-Book-Heroes-in-Super-Shadows-II-Illustrations-www-designstack-co
2019-07-02-spiderman-e1562762281214
stan lee toy

Founder & Trainer

Dennis Kingma

Mijn liefde voor Superhelden begon al op jonge leeftijd. Ik kon geen genoeg krijgen van de MARVEL stripboeken en films vol heldhaftige verhalen. Helden met ieder eigen Super skills inspireerden mij. En nog steeds stap ik af en toe graag in deze Wondere Wereld.

Als vader van Dion (11) weet ik dat de zoektocht naar de Superkracht van je kind en het vinden van een bijpassende (sport)club om deze kracht verder te ontwikkelen vaak veel tijd en energie kost. Heel wat clubjes hebben wij bezocht en van heel wat ook weer afscheid moeten nemen, omdat het geen passende match was.   

Door verschillende dingen te (durven) proberen, leer je jezelf kennen en kom je erachter waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Hier komt het idee vandaan om een club op te richten waarbij kinderen middels trainingen en events kennismaken met verschillende activiteiten in Hoorn, gegeven door verschillende Helden van Hoorn.

Om de drempelvrees bij kinderen te verlagen om iets nieuws te proberen, zorgen wij er bij de Superhero Academy altijd voor dat er een bekend gezicht aanwezig is; een vaste Superheld, om ze welkom te heten en ze bij te staan met raad en daad. Dit geeft ze net dat beetje extra (zelf)vertrouwen en om te kunnen groeien.

Samen gaan we op ontdekkingstocht, waarbij samenwerken en elkaar versterken centraal staat.

Super sidekicks

Better together

Onze Superhelden-trainers & Sidekicks zetten zich in met raad en daad voor de missie van Superhero Academy NL: het weerbaar en veerkrachtig maken van kinds van 4 – 10 jaar en ze een bijzondere beleving geven.

Als team geven wij kleur aan verschillende fantasierijke Trainingen & Events voor zowel jongens als meisjes. Uiteraard mogen hierbij de Superhelden kostuums niet ontbreken.

Onze trainingen dragen bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen, doordat zij middels een krachtig verhaal zowel mentaal als fysiek in beweging worden gebracht.

Suit up:
The future is now!

Tif
931d6c645dd322a3ed94731445efc372

Waarom actie ondernemen?

Inspiratie en motivatie

Ook het boek ‘Wat moet je doen met een idee?’ heeft ons gemotiveerd. Dit kinderboek voor volwassenen gaat over de verschillende fases van het hebben van een idee, tot de daadwerkelijke uitvoering ervan. Geloven in jezelf en jouw idee, het koesteren ervan en je niet laten ontmoedigen door de mening van anderen is waar het om draait. Dream it, dare it, do it!

Het antwoord op de hoofdvraag van het boek ‘Wat moet je doen met een idee?’ was: ‘Verbeter de wereld ermee’.
Wij dragen graag op een positieve manier bij aan de wereld van de toekomst.

Motivatie voor het starten van een club waarbij het versterken (weerbaar maken) van kinderen in Hoorn e.o. centraal staat, is dat er in de regio zo’n veelzijdig en krachtig aanbod is voor deze doelgroep. Hoe mooi is het als ze kennis kunnen maken met al het moois wat de Helden van Hoorn e.o. (trainers) te bieden hebben?!

“Samen sterk door verbindingen aan te gaan; dat is waar wij voor gaan en staan.”

Foto boek Wat moet je doen met een idee
superhero-dress-up-costumes-1

Stay in Touch

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten van Superhero Academy NL? Subscribe je dan SuperSnel!

Do you want to be a superhero?

Ontdek en ontwikkel de Superheld in jezelf!

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!