special thanks to Glenn Higgins

A true Hero with Super amazing and powerfull skills!

Glenn Higgins

Hallo superhelden! Mijn naam is Glenn Higgins, personal trainer en gezondheidscoach uit Londen, Engeland.

Ik ga jullie helpen op fitnessreis om jullie zo een vliegende start te geven met trainingen die jullie superkrachten beter te laten ontwikkelen. Dit doen we met jullie favoriete superhelden vanuit het comfort van je eigen huis.

Dit kan natuurlijk ook samen met jullie mama’s en papa’s!

Kom thuis van de bank af en kom in beweging!

Kijk voor meer leuke trainingen op www.glennhigginsfitness.com of ga naar mijn YouTube kanaal “The Get Kids Moving” Vergeet natuurlijk niet om op de abonneerknop te klikken en stap in mijn magische fitnesswereld.

Wil je meer zien van deze Superhelden trainer? Druk dan Supersnel op de meer video´s button voor zijn YouTube kanaal

´´Get Kids Moving´´

Glenn Higgins traint jullie thuis voor de buis​

Glenn Higgins

Hallo superhelden! Mijn naam is Glenn Higgins, personal trainer en gezondheidscoach uit Londen, Engeland. Ik ga jullie helpen op fitnessreis om jullie zo een vliegende start te geven met trainingen die jullie superkrachten beter te laten ontwikkelen. Dit doen we met jullie favoriete superhelden vanuit het comfort van je eigen huis. Dit kan natuurlijk ook samen met jullie mama's en papa's! Kom tijdens Quarantaine van de bank af en kom in beweging! Kijk voor meer leuke trainingen op www.glennhigginsfitness.com of ga naar mijn Youtube kanaal "The Get Kids Moving" Vergeet natuurlijk niet om op de abonneerknop te klikken en stap in mijn magische fitnesswereld.